Syoss Restore Deep Repair Hair Bath and Balsam

By 5:21 AM , , , , , ,

Както си личи от блога, желанието ми за писане си е взело дълга почивка и не иска да ми каже кога ще се върне. До тогава ще се появявам от дъжд (като днес) на вятър и ще ви занимавам с моите ревюта.


Днес ще пиша за една май нова серия на Syoss - Златната серия Restore за увредена и силно увредена коса. Шампоанът и балсамът реално са на дъщеря ми, подариха й ги. Ползвахме ги обаче три жени - тя, аз и майка ми и на никой от нас продуктите не успяха да паснат добре. Не знам точно каква коса се очаква да имаме, за да действат балсам и шампоана според описанието.

Косата на дъщеря ми е дълга, средно гъста, увредена и изтощена, както може да я докара една тийнейджърка. Експериментира постоянно с нея, не е боядисвана, но затова пък е начупвана и изправяна до безкрай. Ползва преса без какъвто и да е защитен продукт, въпреки настояването ми, затова косата й е нещо средно между гнездо и метла. На майка ми косата е тънка, къса, на всеки няколко месеца къдрена в салон, а през останалото време си слага ролки. Не я боядисва, но ползва оцветяващи шампоани. Според мен си е точно коса нуждаеща се от поправяне и подсилване.


За разлика от тях, моята коса е гъста, здрава, не я третирам с нищо, най-много да забравя да я подстрижа и да цъфне. Да кажем, че разбирам при мен защо не действат продуктите, но при тях защо не е получава не ми я ясно.

Според описанието шампоана е особено лек, т.е. не е агресивен към косата. В действителност обаче се оказва толкова лек, че даже не успява да я измие добре. И при трите ни след измиване с него косата седи на клечки и имаш усещането, че не е мита. Като изсъхне това се забелязва още повече, а на другия ден отново си е мръсна. Този шампоан не работи и това е, за мен е безполезен след като не може да ми почисти косата. В добавка към това се пени много и е доста силно ароматизиран и аромата се усеща и след измиване.Ако се ползва в комбинация с балсама, косата изглежда малко по-добре, поне не изглежда все едно съм я сплела на расти и се реше лесно. Но продължавам да не я усещам чиста и на другия ден изглежда все едно не е мита 3-4 дена. Балсамът също е със силен аромат и за разкош има едно парабенче в състава.

Имате ли опит с марката, според вас в мен ли е проблема или в тях?

You Might Also Like

3 comments

 1. Аз в момента имам една голяма бутилка от 500 лв техен шампоан и не мога да се оплача. Нищо специално не, но ми измива косата достатъчно добре и не я изсушава прекомерно.

  ReplyDelete
  Replies
  1. От коя серия е шампоана? Може и да имат сполучливи, някой ден ако реша да си взема поне да знам какво да гледам.

   Delete
 2. nikoi da ne si vzima termozashtita na syoos!! pulen bokluk e!!

  ReplyDelete