Perfect Sand Laquer S56

By 7:35 AM , , , , , ,

След като пробвах блестящият S76 (ревю може да прочетете тук) си взех още един от пясъчната серия на Перфект. Този път се спрях на S56, най-вече заради сладкия бонбонено розов цвят.

Определено тук ефекта се забеляза по-добре, може би и заради цвета, който е доста наситен. За да ми хареса на мен нанесох два слоя, тъй като на един леко прозира и не стой завършен.


На ноктите ми изглежда малко по-ярко от колкото в шишенцето и сякаш е леко предизвикателен и флиртаджийски цвят. Ще му ходи лек тен, ама лек, не прегоряла кожа, излагана две седмици на силно слънце, с каквато забелязвам доста жени напоследък.


Както споменах и преди лака се нанася лесно и изсъхва бързо. Полагането на втория слой обаче ми беше по-трудно заради грапавите частички, които кривяха четката на различни посоки и тя излизаше извън нокътя. Пясъка е доста дребен, мъжът ми даже оприличи лака на мазилка :)

 
Тук е сниман мокър и на слънце

Сякаш съчетанието от пясъчен ефект и блестящи частици ми хареса повече. И този не е лош, но и при двата имам проблем с издръжливостта. Отново на втория ден след поредното миене на чинии започна да се лющи. Не знам какво да направя, за да го задържа по-дълго (освен да избягвам мивката и банята). Вероятно ще пробвам на друга марка, за да видя те колко траят и дали проблема е в лака или в ноктите ми.

Със светкавица в стаята

You Might Also Like

8 comments

 1. Цветът е страхотен! При мен издържливостта на лака е над седмица. Защо не пробваш с друга основа?

  ReplyDelete
 2. И при мен трайността е плачевна :(

  ReplyDelete
 3. Видях при поста за другия ти "пясък", че си го нанесла без база. Може би от там идва проблемът. Аз използвах съчетание база на Essi и блестящ пясък Perfect и издръжливостта наистина беше една седмица. Успех при следващия опит! :)

  ReplyDelete
 4. Да и при този и при другия не нанасям база, не съм свикнала с ползването й, но май ще е по-добре да пробвам. Ако има база, нужно ли е ползването на топ лак?

  ReplyDelete
  Replies
  1. При използването на пясъци, не е нужно, защото ще се развали ефектът. Но принципно една качествена база ще направи и най-евтиния лак по-дълготраен и ще предпази нокътя от вредните му съставки и от оцветяване. Всичко това топ лакът ще запечати по-добре, също ще допринесе за издръжливостта на "творението" и ще гланцира цялостния вид на маникюра :)

   Delete
  2. Забравих да допълня, че наистина ти стои много добре! :)

   Delete
  3. Диана, благодаря много за съветите и за комплимента. Ще пробвам с база, защото е досадно през два дена да смъквам лака (че и не пада лесно) и после пак да го слагам.

   Delete
 5. Ех,че хубав цвят <3 При мен и с база не издържат повече от 2-3 дни
  Поздрави Girls Temptations

  ReplyDelete