Candy Mountain Bubble bar

By 5:52 AM , , , , , , , , ,

Здравейте, докато не ме е отнесъл вятъра, да ви запозная с една разкошотийка - зелено-розова планинка от Lush. Дойде й времето и на нея да влезе в действие. По първоначален замисъл това е пяна за вана, наричана още bubble bar, заради балончетата, които прави. Аз обаче си нямам вана и затова ползвах планината като сапунче. Впоследствие се сетих, че мога да я използвам в басейна на децата, но времето не ми позволява :)))

Пяната е във формата на конусче, в зелено и розово с блестящи частички. Има много интересна пореста структура, оприличих я на шоколадите с балончета. Миризмата, която се разнася от нея е разкошна, плодова и сладка, не ми мирише точно на ванилия, както я описват, а по-скоро на дъвка.

Барчето е доста трошливо и когато го намокря с вода усещам как се стапя в ръката ми. Обаче много готино се маже по тялото и ставам цялата в розово, зелено и бяло - като картина на  някой художник съм. Усещането е сякаш се мажа с крем, а не че се мия със сапун, приятно е. Има леко ексфолиращ ефект, има малки частички, но не знам точно какви са. Прави малки балончета и те обгръща с аромат. Миризмата се усеща и след баня, но съвсем леко. Може би ако я ползвам като пяна за вана и поседя известно време вътре, ще е по-осезаемо. Някой ден ще пробвам, като си намеря вана.
 

Използването като сапунче е по-икономичния вариант и стига за 6-7 пъти, докато за вана препоръчват да се ползва цялото барче за един, максимум два пъти.


Много ми харесва как усещам кожата си след миене с него - не е суха, мекичка и гладка, сякаш е намазана, а не търкана и мита. Абсолютно страхотна планинка и ви препоръчвам, ако имате възможност да си я вземете, аз съм запленена от нея.

Съдържа: Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Perfume, Cocamide DEA, Vanilla Absolute, Methyl Lonone, Colour 45410, Colour 17200, Colour 14700, Colour 42053, Colour 59040

You Might Also Like

2 comments

  1. Не знаех, че и бъбъл баровете могат да се ползват без вана... Аз така си ползвах You've been mangoed :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз не знаех, но тя неволята учи. Няма да го хвърлям я, върши добра работа и като сапун :)

      Delete